ZOEKEN

SPORTNIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Elburger Sportclub oefent tegen Nunspeet
  21 Augustus 2017 door Redactie

  A.s. dinsdagavond (22 aug.) speelt Elburger Sportclub een oefenduel tegen 1e klasser v.v.Nunspeet.

  LEES MEER
 • Finaleplekken voor Broer en zus Spaan op de International Cup 2017
  20 Augustus 2017 door Redactie

  Corina en Richard Spaan van Twirlvereniging Infinity kunnen terugkijken op een geslaagde week met topprestaties tijdens de "International Cup 2017" in Kroatië. Naast alle Europese landen deden ook Australië, Canada, Amerika en Japan mee aan deze wedstrijd.

  LEES MEER
 • Nipte nederlaag VSCO'61 op Berend Elzerman Toernooi
  20 Augustus 2017 door Redactie

  In de wedstrijd tegen Dos Kampen moet VSCO’61 genoegen nemen met een 1-2 nederlaag. In een gelijk opgaande wedstrijd zou een gelijkspel beter de verhouding hebben weergegeven.

  LEES MEER
 • Bixiedag PSV Noord Veluwe weer geslaagd!
  20 Augustus 2017 door Redactie

  Afgelopen zaterdag organiseerden we een bixiedag voor de aller jongste ruitertjes. Ondanks het slecht voorspelde weer hebben we het gelukkig op een bui na droog gehouden.

  LEES MEER
 • Elburger Sportclub en DSV '61 houden elkaar in evenwicht: 1-1
  20 Augustus 2017 door Redactie

  Ook in de tweede wedstrijd van dit toernooi, mochten zowel bij Elburger Sportclub als bij DSV ’61 zich een een aantal talentvolle jeugdspelers presenteren op het hoofdpodium. Zo had trainer Remon van Schoonhoven, bij de blauw-witten in de eerste helft van deze gemeentelijke ontmoeting, een plaatsje ingeruimd voor de B-junior Yannick Hillebrandt en de wat oudere Michel Harderwijk.

  LEES MEER
 • JUMBO startdag bij KV Elburg
  20 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Op zaterdag 26 augustus organiseert KV Elburg de JUMBO startdag, de officiële startdag voor het korfbalseizoen 2017/2018. De dag staat bol van de activiteiten die allemaal plaatsvinden op het korfbalveld op het Burg.

  LEES MEER
 • Grote VISdag voor de jeugd in Elburg
  19 Augustus 2017 door Redactie

  Foto's van Ria Wemerman in het fotoalbum Zaterdag was er een jeugdvisdag die voor de 3de keer georganiseerd werd. Twee jaar geleden is de HSV van Nijkerk als 1ste begonnen met de jeugdvisdag.

  LEES MEER
 • Oude tijden herleven op het "Vreecircuit" in Oldebroek!
  19 Augustus 2017 door Redactie

  OLDEBROEK - Ronkende motoren en de geur van benzine, olie en verbrand rubber. Motorsportliefhebbers kunnen zaterdag 26 augustus hun hart ophalen op het Vreecircuit in 't Loo.

  LEES MEER
 • Berend Elzerman Toernooi 2017 kent evenwichtig deelnemersveld
  18 Augustus 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - Morgen vindt de aftrap plaats van het alom bekende en traditionele Berend Elzerman Toernooi (BET) op sportpark De Heughte. Het alom gewaardeerde toernooi dat voor de 36ste keer door VSCO’61 wordt georganiseerd, kent deze jaargang een Zwols tintje.

  LEES MEER
 • Wielerclub 7Bar officiŽle vereniging met nieuwe tenues
  17 Augustus 2017 door Redactie

  WEZEP - De Wezeper wielerclub 7Bar die al jaren als vriendengroep door het land fietst, heeft sinds kort een officiële status. Met de oprichting van de 'vereniging Wielerclub 7Bar' heeft de regio er een nieuw team bij.

  LEES MEER
 • Tai Chi lessen in Elburg
  16 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Stichting WIEL organiseert op 29 augustus een gratis introductie les Tai Chi (QI GONG) in Elburg. Tai Chi (Qi Gong) wordt steeds meer erkend als één van de meest effectieve fitnessmethoden die er bestaat.

  LEES MEER
 • Francien Smit wordt met Hyperion Gelders kampioen
  16 Augustus 2017 door Redactie

  WEZEP - Afgelopen vrijdag 11 augustus werden de Gelderse Kampioenschappen gehouden op het H2O terrein in Wezep. Dit grootst opgezette evenement was in handen van ‘De Heuvelruiters’ uit Wezep, die dit tot in de details goed hebben neergezet! Francien Smit, ook uitkomende voor ‘De Heuvelruiters’, mocht op dit mooie concours aan de start komen met haar paarden: Hyperion (Cover Story) en Issi K.

  LEES MEER
 • Loopgroep2000 Nunspeet start beginnerscursus hardlopen
  15 Augustus 2017 door Redactie

  NUNSPEET – Loopgroep2000 Nunspeet start op maandag 11 september een achtweekse beginnerscursus hardlopen. Voor iedereen die eens wil proberen of hardlopen iets voor hem of haar is, kan hier aan deelnemen.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN