Algemeen Nieuws Archief Lokale Omroep Elburg

ZOEKEN

ALGEMEEN NIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Schildersdag "Het vergeten boerenleven" in Nunspeet verplaatst
  18 Augustus 2017 door Redactie

  NUNSPEET - De schildersdag in de Kijktuinen Nunspeet in de kunst de kunst die gepland stond voor zaterdag 19 augustus is vanwege de weersvoorspellingen verplaatst naar zondag 20 augustus. De rondleiding begint nu om 14:00 uur.

  LEES MEER
 • Nieuw seizoen van De Elburgse Vrouwenvereniging Elburg
  18 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Het nieuwe seizoen voor de Elburgse vrouwenvereniging gaat weer beginnen. Het programma voor de maand september ziet er als volgt uit.

  LEES MEER
 • Zomertour Leefbaarheid op 21 augustus 2017 in Oostendorp
  18 Augustus 2017 door Redactie

  In gesprek over leefbaarheid en maak kans op € 25.000. Droom voor jouw buurt? Wij helpen! OOSTENDORP - De Leefbaarheidalliantie Gelderland is nu een half jaar onderweg en wil bewoners inspireren met aansprekende burgerinitiatieven in de regio.

  LEES MEER
 • Man uit Urk vrijgesproken van aanranding in Elburg
  17 Augustus 2017 door Redactie

  ZUTPHEN - Een 35-jarige Urker is vrijgesproken voor een aanranding en mishandeling in Elburg. Hij zou tijdens de Botterdagen van 2015 de broek van een vrouw naar beneden hebben getrokken en haar vriend bij de keel hebben gegrepen.

  LEES MEER
 • Bloemenkrans maken in 't Hart van Thornspic
  17 Augustus 2017 door Redactie

  Op 29 augustus is het mogelijk om de zomervakantieperiode heel mooi af te sluiten! Onder professionele begeleiding kunt u een bloemenkrans komen maken in t Veurhuus in Hart van Thornspic en is geschikt voor alle leeftijden!.

  LEES MEER
 • Laatste vestingdag van dit seizoen. + foto's
  17 Augustus 2017 door Redactie

  Het is weer voorbij...die mooie zomer...... We hopen dat de tekst van dit versje voor ons nog niet klopt.

  LEES MEER
 • Parkeerverbod en 30 kilometer zone op bedrijventerrein Broeklanden
  17 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - De gemeente heeft besloten om een parkeerverbodszone en een 30-km/uur zone in te gaan stellen voor het bedrijventerrein Broeklanden. U kunt tot en met 28 september 2017 het verkeersbesluit raadplegen door te klikken op "verkeersbesluit instellen parkeerverbodszone en 30-km/uur zone Broeklanden”.

  LEES MEER
 • Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe
  17 Augustus 2017 door Redactie

  WEZEP - Op 6 september zal Ineke de Weerd, HR manager bij Wageningen Universiteit, tips geven aan sollicitanten. Zij is in Wezep spreker bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

  LEES MEER
 • Arent thoe Boecop komt naar Het Baken, locatie De Voord!
  17 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van Zorgverlening Het Baken, zal Willem van Norel, vicevoorzitter van Arent thoe Boecop op 23 augustus een lezing verzorgen in De Voord over de geschiedenis van Elburg. Aan de hand van een presentatie zullen allerlei interessante verhalen en geschiedenissen aan bod komen.

  LEES MEER
 • Rondje Veluwe, fietstocht voor Kenia
  16 Augustus 2017 door Redactie

  Samen op de trappers voor een goed doel! Ontdek de Noord-West Veluwe per fiets. Deze unieke route van circa 40 km brengt je naar de mooiste plekken en verrast je op knooppunten met allerlei lekkers en een gevarieerd programma.

  LEES MEER
 • Slotavond Vakantie Bijbelweek
  15 Augustus 2017 door Redactie

  Bent u benieuwd wat de kinderen en tieners tijdens de Vakantie Bijbelweek in Doornspijk zien en doen? Kom dan naar de slotavond en laat u verrassen op donderdag 17 augustus om 19:00 uur in de Oase aan de Oude Kerkweg 88. Alle kinderen, tieners, ouders en andere belangstellenden zijn welkom.

  LEES MEER
 • Elvis Presley herdacht op LOE radio
  15 Augustus 2017 door Redactie

  Elvis Aron Presley is de enige levend ter wereld gekomen helft van een tweeling geboren op 8 januari 1935 in Tupelo in de staat Mississippi en verhuisde met zijn familie naar Memphis in Tennessee toen hij 13 jaar was. Daar begon zijn muzikale loopbaan in 1954.

  LEES MEER
 • Rijbewijskeuring in gemeenschapscentrum 't Huiken.
  15 Augustus 2017 door Redactie

  Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan kan daarvoor terecht op dinsdag 5 september in gemeenschapscentrum 't Huiken, Lange Wijden 33, 8081 VC Elburg. De keuring kost 35 euro.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN