Algemeen Nieuws Archief Lokale Omroep Elburg

ZOEKEN

ALGEMEEN NIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Schilderen met Rian Withaar in het KikHuys.
  23 Oktober 2017 door Redactie

  Op dinsdag avond 7 november is er een workshop schilderen met Rian Withaar, de bekende schilderes uit Elburg van 19.00 tot 21.00 uur in het KikHuys aan de Vischpoortstrrat 26 in Elburg. Kosten 10.—euro, wij zorgen voor materialen, wel zelf een schort of oude blouse meenemen.

  LEES MEER
 • Bingoavond buurtvereniging De Hoge-Enk
  23 Oktober 2017 door Redactie

  Grote bingoavond op zaterdag 4 nov juni aanstaande in dorpshuis Ons Huus Op de Hoge Enk ten bate van Buurtvereniging “De Hoge Enk”.

  LEES MEER
 • Bloemschikken op 't Harde
  23 Oktober 2017 door Redactie

  't HARDE - Donderdag 26 oktober a.s. is er weer bloemschikken bij wijkontmoetingscentrum Jeanne d'Arc op 't Harde.

  LEES MEER
 • Samen met de boswachter herten en zwijnen observeren
  23 Oktober 2017 door Redactie

  HEERDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 4 november een wildobservatiewandeling op landgoed De Dellen. Het is een prachtig natuurgebied, bekend om de afwisseling van bossen, lanen en heidevelden.

  LEES MEER
 • Natuurwerkdag 4 november in de gemeente Elburg
  23 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Op zaterdag 4 november werkt jong en oud aan het behoud en herstel van natuur en landschap. Op meer dan 500 locaties door heel Nederland krijgt het landschap een opknapbeurt.

  LEES MEER
 • Aandacht voor psychiatrie binnen gezin
  23 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Op 8 november is er ‘t Huiken in Elburg een bijeenkomst in het teken van psychiatrie binnen het gezin. De bijeenkomst begint om 19.30 uur is bedoeld voor mensen die zelf bekend zijn met GGZ of een partner, ouder of kind hebben met een psychiatrisch ziektebeeld.

  LEES MEER
 • Winter is around the corner
  23 Oktober 2017 door Redactie

  NUNSPEET - Op zaterdag 28 oktober is de laatste themarondleiding van 2017 bij Kijktuinen Nunspeet en begint om 14:00 uur. De Kijktuinen en de kwekerij zijn gelegen aan de Kienschulpenweg 26 in Nunspeet en geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

  LEES MEER
 • Kerstmarkt in Oostendorp
  22 Oktober 2017 door Redactie

  Op zaterdag 9 december organiseert de Evenementencommissie Oostendorp voor de 14e keer een kerstmarkt rondom korenmolen de Tijd in Oostendorp. Een unieke locatie om de kerstartikelen te koop aan te bieden.

  LEES MEER
 • Rotary Oldebroek-Elburg organiseert een veilingdiner
  22 Oktober 2017 door Redactie

  Rotaryclub Oldebroek Elburg wil door middel van een veilingdiner een financiële opbrengst genereren waarmee een lokaal doel kan worden ondersteund. Als doel is dit jaar gekozen voor het bevorderen van de mobiliteit voor met name ouderen binnen de gemeente Oldebroek en Elburg met behulp van vier tot vijf Elektrische Duo fietsen inclusief langjarig beheer en inzet i.s.m.

  LEES MEER
 • Worst- en gehaktballenactie jeugd VSCO'61
  22 Oktober 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - De Activiteitencommissie van VSCO’61 organiseert op woensdag 25 en donderdag 26 oktober weer de jaarlijkse worst- en gehaktballenactie gehouden. De jeugd van VSCO’61 zal in de gebruikelijke gebieden weer huis aan huis venten en de opbrengst komt ook ten goede aan de jeugdafdeling van VSCO’61.

  LEES MEER
 • Sprankelend Najaarsconcert
  21 Oktober 2017 door Redactie

  ’t HARDE - Op zaterdag 28 oktober geven de mannenkoren uit ’t Harde en Wezep een gezamenlijk najaarsconcert in de Hervormde dorpskerk Elim op ’t Harde en begint om 19:00 uur. De kerkzaal is open vanaf 19:00 uur.

  LEES MEER
 • Burgemeester reikt geboortekoffertje uit
  20 Oktober 2017 door Redactie

  Ouders die in oktober aangifte doen bij de Gemeente Elburg van een geboorte krijgen een geboortetasje aangeboden. Het zijn namelijk de jaarlijkse Brandpreventieweken! Thema van dit jaar is ‘Hé, doe de deur dicht’.

  LEES MEER
 • Elburg moet ht centrum worden voor bijbelse zandsculpturen
  20 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Met zand bijbelverhalen vertellen, dat moet binnenkort op grote schaal gebeuren in Elburg. Er wordt hard gewerkt aan een permanente zandsculpturententoonstelling, die zelfs de grootste van Europa moet worden.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN