ZOEKEN

Advertentie

LAATSTE VESTINGDAG MET CLOWN CARLO EN DISCOSHOW

Op 10 Augustus 2017 door Redactie

Woensdag 16 augustus is de laatste Vestingdag in Elburg en dit is een speciale kinderdag. Op deze laatste woensdag mogen de kinderen met hun kleedjes gaan zitten op hun kleedje aan beide zijden van de beek. Deze kinderdag wordt afgesloten met Clown Carlo. Een vrolijke ballonnenclown die ieder kind een onvergetelijke middag bezorgd. Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan Bassie’s Discoshow om de Vestingdagen in stijl af te sluiten vanuit de muziektent op de Vischmarkt.

Tijdens deze laatste Vestingdag zijn er ook standwerkers te zien. Marktkooplui die met goedlopende praatjes de meest wonderlijke dingen aan prijzen, het liefst op humoristische wijze. Op diverse plaatsen in de Vesting staan deze sfeer verhogende standwerkers. Een jury zal beslissen welke standwerker op de beste manier zijn of haar spullen aan de man weet te brengen.

Kleedjesmarkt

De kleedjesmarkt is alleen voor kinderen bedoeld en deze kunnen worden uitgespreid vanaf 8.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Alleen deze laatste Vestingdag mogen de kinderen op hun kleedjes gaan zitten aan beide zijden van de beek. Dus er is volop plek op deze laatste Vestingdag genaamd ‘kinderdag’.

Zomerconcert in de Grote Kerk

Het laatste zomerconcert onder leiding van Wim en Wilbert Magré is vanaf 11.00 uur gratis te bezoeken in de Grote Kerk.

Kijk voor meer informatie op www.winkelvesting.nl.

Gerelateerde nieuwsitems