ZOEKEN

Advertentie

NIEUW KORFBALSEIZOEN VOOR KV ELBURG,

Op 06 Augustus 2017 door Redactie

Korfbalvereniging Elburg begint binnenkort aan het nieuwe seizoen. Na een welverdiende vakantie beginnen de trainingen in de week van 14 augustus.

KV Elburg heeft een druk seizoen voor de boeg. De vereniging blijft niet alleen groeien maar zij viert in november aanstaande ook haar 40-jarig jubileum. Toen op 17 november 1977 een paar enthousiaste Elburger bij elkaar kwamen om een korfbalvereniging op te richten heeft men niet kunnen vermoeden dat deze club is uitgegroeid tot een prachtige enthousiaste vereniging met meer dan 250 leden.

Daarnaast zal het kunstgrasveld het komende seizoen de nodige aandacht vragen. Het kunstgrasveld zal in juni/juli 2018 worden gerenoveerd en uitgebreid.

KV Elburg begint het nieuwe seizoen met een nieuwe hoofdtrainer, Merwin Bierlee uit Zeewolde. Hij zal worden geassisteerd door Jan Westland. De organisatie van de Technische Commissie is veranderd zodat de werkzaamheden kunnen worden gedaan door meer leden dan voorheen. Jasper Keizer uit Kampen is aangesteld als trainersbegeleider voor de jeugdafdeling.

De vereniging begint met 20 competitieteams aan het nieuwe seizoen. Naast de diverse trainingen organiseert de vereniging op zaterdag 26 augustus de JUMBO startdag. Dat is een dag vol wedstrijden en andere activiteiten. Zo zal het 250e lid worden gehuldigd, is er een vrijwilligersmarkt en kan er kleding worden geruild of verkocht. Sponsoren van de vereniging worden in de gelegenheid gesteld zich te promoten tijdens deze dag.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op zaterdag 26 augustus op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark te Elburg.

Meer informatie is te vinden op www.kvelburg.nl of op de facebookpagina van de vereniging. Op de site zijn ook de contactadressen te vinden. Het bestuur rekent weer op een succesvol en sportief seizoen.

Gerelateerde nieuwsitems