ZOEKEN

SPORTNIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Berend Elzerman Toernooi 2017 kent evenwichtig deelnemersveld
  18 Augustus 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - Morgen vindt de aftrap plaats van het alom bekende en traditionele Berend Elzerman Toernooi (BET) op sportpark De Heughte. Het alom gewaardeerde toernooi dat voor de 36ste keer door VSCO’61 wordt georganiseerd, kent deze jaargang een Zwols tintje.

  LEES MEER
 • Wielerclub 7Bar officiėle vereniging met nieuwe tenues
  17 Augustus 2017 door Redactie

  WEZEP - De Wezeper wielerclub 7Bar die al jaren als vriendengroep door het land fietst, heeft sinds kort een officiële status. Met de oprichting van de 'vereniging Wielerclub 7Bar' heeft de regio er een nieuw team bij.

  LEES MEER
 • Tai Chi lessen in Elburg
  16 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Stichting WIEL organiseert op 29 augustus een gratis introductie les Tai Chi (QI GONG) in Elburg. Tai Chi (Qi Gong) wordt steeds meer erkend als één van de meest effectieve fitnessmethoden die er bestaat.

  LEES MEER
 • Francien Smit wordt met Hyperion Gelders kampioen
  16 Augustus 2017 door Redactie

  WEZEP - Afgelopen vrijdag 11 augustus werden de Gelderse Kampioenschappen gehouden op het H2O terrein in Wezep. Dit grootst opgezette evenement was in handen van ‘De Heuvelruiters’ uit Wezep, die dit tot in de details goed hebben neergezet! Francien Smit, ook uitkomende voor ‘De Heuvelruiters’, mocht op dit mooie concours aan de start komen met haar paarden: Hyperion (Cover Story) en Issi K.

  LEES MEER
 • Loopgroep2000 Nunspeet start beginnerscursus hardlopen
  15 Augustus 2017 door Redactie

  NUNSPEET – Loopgroep2000 Nunspeet start op maandag 11 september een achtweekse beginnerscursus hardlopen. Voor iedereen die eens wil proberen of hardlopen iets voor hem of haar is, kan hier aan deelnemen.

  LEES MEER
 • MTB Streetrace Oldebroek, twee dagen dorpsfeest
  14 Augustus 2017 door Redactie

  ATB Vereniging Oldebroek organiseert al meerdere jaren succesvol de ATB Streetrace in Oldebroek. Ook in 2017 zal Oldebroek weer het kloppend hart zijn van de mountainbikers.

  LEES MEER
 • Elburger Sportclub verliest openingsduel tegen Oene: 1-2
  14 Augustus 2017 door Redactie

  Was het gebrek aan scherpte of concentratie ? Al na enkele minuten n.l. keek Elburger Sportclub, na knullig verdedigingswerk, in de openingswedstrijd om de Rabo Bank Veluwecup tegen mede-klassegenoot Oene tegen een 1-0 achterstand aan.

  LEES MEER
 • Leden PSV Noord veluwe door naar het NK!
  13 Augustus 2017 door Redactie

  Dit weekend werden de regiokampioenschappen verreden in Wezep. Zo kwamen Patrieck van Hoek, Marije van Kersbergen en Evenlien Kraayenbrink op vrijdag aan start, om zich te plaatsen voor de finale van zaterdag.

  LEES MEER
 • Eerste uitslagen Veluwecup 2017
  12 Augustus 2017 door Redactie

  Elburger SC – vv Oene 1 - 2 Owios – sv ’t Harde 5 – 0.

  LEES MEER
 • Veluwecup barst weer los.
  11 Augustus 2017 door Redactie

  Vanaf aanstaande zaterdag, 12 augustus, binden de gemeentelijke voetbal clubs de strijd weer met elkaar aan tijdens de Veluwecup. Gastvereniging OWIOS ontvangt op sportpark Bovenmolen, naast Elburger Sportclub, DSV '61 en sv 't Harde, ook vv Oene en VIOS Vaassen. Het toernooi wordt dit jaar voor het eerst gespeeld op drie aaneengesloten zaterdagen.

  LEES MEER
 • Selectie VSCO?61 start voorbereiding op Berend Elzerman Toernooi en nieuw
  09 Augustus 2017 door Redactie

  Dinsdagavond 8 augustus is de eerste selectie van VSCO’61 gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin het voor het eerst in vijf jaar weer uitkomt in de tweede klasse. Hoofdtrainer Bülent Akar en assistent-trainer Francis van Olst konden een groot deel van de selectie begroeten op de eerste training.

  LEES MEER
 • Nieuwe led-verlichting Elburgersportclub
  07 Augustus 2017 door Redactie

  Op dinsdagavond 5 september wordt door de marktcommissie van ESC de nieuwe led-verlichting aangeboden aan het bestuur van de Elburgersportclub. De openingshandeling zal om 19.30 uur voor de oefenwedstrijd ESC tegen s’ Heerenbroek worden verricht door de wethouder van duurzaamheid José Oosthoek.

  LEES MEER
 • Nieuw korfbalseizoen voor KV Elburg,
  06 Augustus 2017 door Redactie

  Korfbalvereniging Elburg begint binnenkort aan het nieuwe seizoen. Na een welverdiende vakantie beginnen de trainingen in de week van 14 augustus.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN